TOKAT / ZİLE - Zile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun kontrolüne verilen taşıma yapan 5 aracın KASIM ayı kontrolleri 30 Kasım 2023 Perşembe günü Okul Müdürümüz Yusuf BÜYÜKARSLAN, taşımadan sorumlu Müdür Yardımcımız Cemal AYDIN ve nöbetçi öğretmenimiz Cemal GÖZÜBÜYÜK tarafından yapıldı.Kontrollerde araç ve araçta bulunması gereken evraklar ve malzemeler ( Muayene Evrakı,Zorunlu Mali Sigorta,Emniyet Kemeri,İlk Yardım Çantası,Trafik Seti,Okul Taşıtı Yazısı,Dur Lambası,Yangın Tüpü) titizlikle kontrol edilerek gerekli olan raporlar araç kaptanı ile beraber dolduruldu.Kontrollerden sonra araç kaptanlarına gerekli hassasiyetlerinden dolayı teşekkür edildi ve bu kontrollerin her ay rutin olarak  yapılmaya devam edileceği söylenildi

Kas

10 Kasım ATATÜRK'ü anma ve ATATÜRK Haftası münasebetiyle okulumuzun konferans salonunda anma proğramı yapıldı.Bu proğramın hazırlanmasında emekleri geçen İdarecilerimize,Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanmasından dolayı okulumuz konferans salonunda bir program yapıldı. Programa Zile Kızılay şube koordinatörü Sayın Remzi FENERCİOĞLU ve görevli personel katıldı. Program, Okul Müdürümüz Sayın Yusuf BÜYÜKARSLAN'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Remzi FENERCİOĞLU  slaytlar eşliginde Kızılay'ı tanıtıcı  bir konuşma yaptı. Programın sonunda Remzi FENERCİOĞLU tarafından Okul Müdürümüz Yusuf BÜYKARSLAN a günün anlamına hatıra olması için  KIZILAY rozeti takıldı,daha sonra öğrencilerimizin Kızılay'la ilgili sorularına cevaplar verildikten sonra program sona erdi. Bu programın hazırlanmasında emekleri geçen Zile Kızılay şubesinde görevli personele teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

20.10.2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda Okul Müdürümüz Yusuf BÜYÜKARSLAN ve taşımadan soromlu Müdür Yardımcısı Cemal AYDIN tarafından taşımalı öğrencilerimiz ile aylık toplantısı yapıldı.Toplantıda öğrencilerimizin uyması gereken kurallar söylendi ve bu kurallara uyulması istendi.Öğrencilerimizin de taşıma ile ilgili yapılması istedikleri görüşleri alınarak toplantıya son verildi.

Ekm

Mill Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konan ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM Projesi Okulumuzda Meslek Dersleri Öğretmeni Musa DEMİRCAN tarafından yürütülmektedir. Proje hakkında öğrenci velilerimiize  Musa DEMİRCAN tarafından bilgi verildi.Geçen sene ilk defa Zile de Okulumuz tarafından yürütülen bu proje bu öğretim yılında okulumuzun koordinatörlüğünde 10 okulda da yapılmasına karar verildi.Bu projeyi başarılı bir şekilde yürüten Okul İdaresine  ve Musa DEMİRCAN a çok teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 11. sınıflar ve 12 .sınıflara TYT sınavları uygulamasına başlanıldı.12.snıflara ise Aralık ayından itibaren AYT sınavları uygulamasına da başlanılacaktır.Toplam 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 11.sınflara 20 deneme 12.sınıflara da toplam 40 deneme sınavı yapılacaktır.Bu sınavlarda Okul Müdürümüzün başkanlığında Coğrafya Öğretmenimiz Ercan DERİN ve Rehber Öğretmenimiz Büşra ŞEN Koçluk görevini yapmak üzere görevlendirilmişlerdir.Denemelerde derceye giren ilk 3 öğrencimize de kitaplar hediye edildi.Öğrencilerimize deneme sınavlarında başarılar diler,Hocalarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımızı 10 Ekim 2023 Salı günü Okulumuzun Konferans Salonunda Velilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımı ile yaptık.Toplantıda Okul Müdürümüz Yusuf BÜYÜKARSLAN okulun işleyişi,derslerin durumu,öğrencilerin uymaları gereken kurallar vb konularda velilere gereken bilgileri verdi.Daha sonra 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği yönetim kurulu seçimine geçildi.Yönetim kurulunun oluşturulmasından sonra toplantıya son verildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri

Hasan ŞENYÜZ,Yavuz Selim KOÇKUTLU,Fikriye KAYMAK,Fadime SİNAN,Asiye KARABAĞ

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzun kontrolüne verilen taşıma yapan 5 aracın EYLÜL ayı kontrolleri 27 Eylül Çarşamba günü Okul Müdürümüz Yusuf BÜYÜKARSLAN, taşımadan sorumlu Müdür Yardımcımız Cemal AYDIN ve nöbetçi öğretmenimiz Cemal GÖZÜBÜYÜK tarafından yapıldı.Kontrollerde araç ve araçta bulunması gereken evraklar ve malzemeler ( Muayene Evrakı,Zorunlu Mali Sigorta,Emniyet Kemeri,İlk Yardım Çantası,Trafik Seti,Okul Taşıtı Yazısı,Dur Lambası,Yangın Tüpü) titizlikle kontrol edilerek gerekli olan raporlar araç kaptanı ile beraber dolduruldu.Kontrollerden sonra araç kaptanlarına gerekli hassasiyetlerinden dolayı teşekkür edildi ve bu kontrollerin her ay yıne  yapılmaya devam edileceği söylenildi.

Eyl

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 27 Eylül-07 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası dolayısı ile 27 Eylül 2023 çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Zile İlçe Merkez vaizesi sayın Nihal ÖNER tarafından okulumuz ögrencilerine 'peygamberimiz,İman ve İstikamet 'konulu konferans verildi.Bu konferansın ögrencilerimiz üzerinde etkili olduğu gözlemlendi.Ayrıca Okul Müdürümüz Yusuf BÜYÜKARSLAN tarafından da günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.Konferansın sonunda Vaize Hanım tarafından öğrencilerimize sorular soruldu ve doğru cevap veren öğrencilerimize kitaplar hediye edildi. Bu konferansın hazırlanmasında emeği geçen yetkillere ve konferansı veren vaize Nihal ÖNER çok teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına düzenlemiş olduğumuz tören ile başladık. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından okul müdürümüz Yusuf BÜYÜKASLAN açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Bu sene üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz, okula devam eden öğrencilerimize tavsiye niteliğinde konuşmalar yaptılar. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğiyle tören sonlandırıldı.