TOKAT / ZİLE - Zile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yusuf BÜYÜKARSLAN - Müdür

1964 yılında Zile´de doğdu. İlkokulu Altınyurt İlkokulu´nda okudu. Orta ve lise eğitimini Zile İmam Hatip Lisesi´nde 1982 yılında tamamladı. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ni kazandı.1987 yılında fakülteden mezun olduktan sonra  1987 tarihinde Erzurum Merkez İmam Hatip Lisesi´ne meslek dersleri öğretmeni olarak tayin oldu. 1992 yılında Zile Kız Meslek Lisesi´ne Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı. 1997 yılında Zile İmam Hatip Lisesi´ne meslek dersleri öğretmeni olarak atandı. 15 Temmuz 2016 tarihinde Zile Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne kurucu müdür olarak görevlendirildi. Halen bu okulda okul müdürü olarak görevine  devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.